Τον καταλαβαίνουμε! Κι εμείς τον ίδιο ενθουσιασμό θα είχαμε αν μας φώναζαν οι πλέον θρυλικοί Metallica στο καμαρίνι τους, αλλά, να, ο Joseph Quinn έχει κι ένα λόγο παραπάνω. Θεωρώντας δεδομένο ότι πλέον έχεις τελειώσει την τελευταία σεζόν Stranger Things και δεν σου κάνουμε spoiler, σου θυμίζομυε ότι ο Quinn που υποδιύθηκε τον χεβιμεταλλά της καρδιάς μας, Eddie, σε μία από τις πιο ηρωικές του στιγμές στο Upside Down, χρησιμοποίησε το θανατηφόρο riff του “Master of Puppets” για να αποσπάσει την προσοχή των νυχτερίδων / τεράτων του Vecna, έτσι ώστε Nancy,Robin και Steve να συνεχίσουν το quest τους με έναν θανάσιμο εχθρό στην πλάτη τους λιγότερο. Φανταστείτε λοιπόν, να συναντάς από κοντά την μπάντα που ενέπνευσε μία από τις πιο δυνατές σκηνές του ρόλου σου.

Πριν από την πολυαναμενόμενη εμφάνιση τους στο Lollapalooza λοιπόν, Metallica και Joseph Quinn για ένα πλήρες jam session. Στο βίντεο που μοιράστηκε σε διάφορους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο 29χρονος Βρετανός ηθοποιός αποκάλυψε ότι το τραγούδι ήταν “το μόνο που άκουγε για δύο χρόνια”. “Αισθάνομαι πολύ συνδεδεμένος μαζί σας, παιδιά”, είπε στους Metallica ενώ πραγματικά, δεν μπορούσε να σταματήσει να χαμογελά, να τους κοιτά με μεγάλα μάτια και ένα μείγμα σεβασμού και απόλυτου ενθουσιασμού.

Οι Metallica είχαν ήδη δηλώσει δημόσια την έγκρισή τους για την ενσωμάτωση του “Master of Puppets” στη σειρά νωρίτερα αυτό το μήνα σε μια ανάρτηση στο Instagram. “Ο τρόπος με τον οποίο οι αδελφοί Duffer έχουν ενσωματώσει τη μουσική στο “Stranger Things” ήταν πάντα next level, οπότε ήμασταν πέρα για πέρα ενθουσιασμένοι που όχι μόνο συμπεριέλαβαν το “Master of Puppets” στη σειρά, αλλά και που μια τόσο κομβική σκηνή χτίστηκε γύρω από αυτό“, έγραψαν.

Ως χειρονομία εκτίμησης, τα μέλη του συγκροτήματος χάρισαν στον Quinn ένα προσαρμοσμένο – και υπογεγραμμένο – αντίγραφο της ηλεκτρικής κιθάρας B.C. Rich που χρησιμοποιεί ο Eddie στην οθόνη, με τον ηθοποιό να μην πιστεύει στα μάτια του και να ρωτά πραγματικά απορημένος αν όντως οι Metallica θα μπουν στον κόπο να την υπογράψουν. Είμαστε όλοι ο “Eddie”.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!