Ο γιός της Lisa Kudrow χρειάστηκε λίγα χρόνια παραπάνω για να καταφέρει να δει την σειρά που έκανε την μητέρα του παγκόσμια γνωστή και αγαπητή. Για την ακρίβεια ο Julian Stern είναι πλέον 24 ετών και αναγκάστηκε να μείνει περιορισμένος κάποια στιγμή στο σπίτι λόγω κορονοϊού. Πήρε λοιπόν την ευκαιρία  για να την παρακολουθήσει κι εκείνος και να διαπιστώσει με τα ίδια του τα μάτια ποια ήταν εκείνα τα στοιχεία που έκαναν την σειρά Friends διαχρονικά αγαπητή σε όλο τον πλανήτη.

Η ίδια η Kudrow μίλησε για την “συγκινητική” αυτή στιγμή στην εκπομπή Late Night με τον Seth Meyers. Οι διήγησή της όμως δεν ήταν αυτή που θα περιμέναμε με την μητέρα και τον γιό να μοιράζονται στιγμές συγκίνησης μετά από αυτό. Αντίθετα οδήγησε την Lisa να θέλει να ξεστομίσει ένα μεγαλοπρεπές “F_ _K you” στον γιό της.

Να πως έπαιξε το σκηνικό, σύμφωνα με τα λεγόμενά της:

“Με φώναξε επάνω και μου είπε, ‘Λοιπόν μόλις τελείωσα τα δύο πρώτα επεισόδια. Είναι πολύ καλό μαμα!’ Είπα ‘Ευχαριστώ’ κι εκείνος συνέχισε, ‘Μπορώ να σου κάνω μερικές ερωτήσεις σχετικά;’ Εγώ απάντησα ‘Ναι!’ και σχεδόν άρχισα να κλαίω. Δεν πίστευα ότι κανένας στην οικογένειά μου αγαπούσε την σειρά αυτή.”

Ο ρόλος της ίδιας της Lisa στα Φιλαράκια ως Phoebe Buffay είναι μάλλον ο πιο δημοφιλής στην καριέρα της, οπότε ήταν ωραίο να έχει την ευκαιρία να μιλήσει γι’ αυτόν με τον γιό της. Η ιδιαίτερη αυτή στιγμή όμως, δεν εξελίχθηκε όπως η ίδια θα περίμενε, παίρνοντας δηλαδή τα εύσημα από το ίδιο της το παιδί για την συμμετοχή της στην σειρά.

Ο Julian είπε, “Είναι στ’ αλήθεια πολύ αστείο και οι άνδρες είναι ξεκαρδιστικοί.”

Φυσικά η μητέρα του απογοητεύθηκε, καθώς η Phoebe ήταν ανάμεσα στους πιο αστείους ρόλους της σειράς. “Μετά συνέχισε λέγοντας, ‘Όχι, εννοώ ότι κι εσύ είσαι αστεία’ συνέχισε η Lisa με την αφήγησή της. ‘Ποτέ στην ζωή μου δεν θέλησα να πω στον γιό μου ‘F–k you.'”

Φυσικά δεν ξεστόμισε κάτι τέτοιο, αν και πολύ το ήθελε. Όπως το έθεσε ο ίδιος ο Seth Meyers, “Η διαφορά μεταξύ ενός καλού γονιού και ενός κακού είναι αν τελικά το λέει”. Η Lisa Kudrow συμπλήρωσε ότι φυσικά δεν περιμένει να αρέσει στον γιό της οτιδήποτε κάνει η ίδια, “Αλλά μην είσαι τόσο ταπεινωτικός!”

Η ίδια η Lisa είναι φυσικά η μεγαλύτερη φαν του γιού της ο οποίος τελείωσε το πανεπιστήμιο τον Μάιο του 2021 και προτίθεται να ακολουθήσει καριέρα ηθοποιού. Κάτι πήρε λοιπόν από την μαμά του.

 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!