Το τρέιλερ για την 3η σεζόν του Never Have I Ever μόλις κυκλοφόρησε και μας προϊδεάζει για τα σκαμπανεβάσματα που θα περάσει το νέο ζευγάρι τώρα, που η Devi Vishwakumar (Maitreyi Ramakrishnan) και ο Paxton Hall-Yoshida (Darren Barnet) είναι επίσημα μαζί. Η νέα σεζόν συνεχίζεται με την Devi και ο Paxton περπατούν στους διαδρόμους του Sherman Oaks High χέρι-χέρι, προς απογοήτευση και φθόνο των συμμαθητών τους.

Το ντεμπούτο των ‘Daxton’ ήταν εξωπραγματικό. Το κοινωνικό σου status έχει εκτοξευτεί τόσο πολύ που τώρα οι άνθρωποι σε μισούν“, ακούγεται να λέει η φίλη της Devi, Eleanor Wong (Ramona Young), πάνω από ένα κλιπ με καυστικά βλέμματα άλλων κοριτσιών που απευθύνονται στην πρωταγωνίστρια. Ο Paxton και η Devi βέβαια, πηγαίνουν το ειδύλλιό τους στο επόμενο επίπεδο, αλλά όχι χωρίς μερικά εμπόδια στο δρόμο.

“Είναι πιστευτό ότι είμαστε μαζί, σωστά;” ρωτάει η Devi τους φίλους της πριν ένα άλλο κλιπ με εκείνη και τον Paxton αναδείξει τις ανασφάλειες στη σχέση τους.

Πιστό στη σειρά που δημιούργησε η Mindy Kaling, το τρέιλερ περιλαμβάνει αρκετές χαοτικές και τρυφερές στιγμές, αλλά η ρήση “πρόσεχε για τι διψάς” είναι αληθινή, καθώς δεν δείχνει μόνο τον παντοτινό δεσμό της Devi και του Ben Gross (Jaren Lewison), αλλά και ένα πιθανό νέο ρομαντικό ενδιαφέρον που θα μπορούσε να ανατρέψει την ήδη ανισόρροπη δυναμική του ερωτικού τριγώνου.

Τον περασμένο Μάρτιο, το Never Have I Ever ανανεώθηκε για δύο ακόμη σεζόν, ενώ η τέταρτη σεζόν θα ολοκληρώσει τη σειρά του Netflix, η οποία προβλέπεται να κυκλοφορήσει το 2023. Έναν μήνα αργότερα, η 43χρονη Kaling εξήγησε γιατί θεωρεί ότι είναι καλύτερο για τη σειρά να τελειώσει μετά από τέσσερις σεζόν.

Τέσσερις σεζόν για μια σχολική σειρά ένιωσα ότι είχε νόημα“, δήλωσε η Kaling σε συνέντευξή της στο Entertainment Tonight τον Απρίλιο. “Δεν μπορούν να είναι στο λύκειο για πάντα. Έχουμε δει αυτές τις σειρές. Όπως, είσαι στο λύκειο για 12 χρόνια. Τι συμβαίνει εδώ; Επίσης, οι ηθοποιοί μεγαλώνουν και αρχίζει να φαίνεται τρελό το γεγονός ότι ένας 34χρονος παίζει έναν 15χρονο“, πρόσθεσε. Οι Duffer Brothers ακούνε άραγε;

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!