Με όλες τις ταινίες, που αναμένεται να κυκλοφορήσουν μέσα στο καλοκαίρι, πιθανώς δεν θα περίμενε κάποιος ότι το sequel του Minions, Minions: The Rise of Gru, θα ήταν αυτό που θα προκαλούσε πανικό στα social media. Κι όμως, οι fans της ταινίας, με πολλούς από αυτούς να είναι έφηβοι ή στα πρώτα χρόνια της ενήλικης ζωής τους, κατάφεραν να γίνουν viral στο TikTok, να μάς κάνουν να απορούμε τι συνέβη, αλλά και να αναγκάσουν κινηματογράφους να προχωρήσουν σε μία αρκετά παράδοξη απαγόρευση. 

Αν κοιτάξεις το hashtag Gentleminions στην πλατφόρμα, θα δεις αρχικά ότι έχει πάνω από 15,7 εκατομμύρια προβολές. Και μετά θα δεις τα βίντεο. Σε αυτά, βλέπουμε παρέες, κυρίως αγοριών, να έχουν βάλει κοστούμια και να πηγαίνουν να δουν την ταινία, για την οποία όπως λένε περίμεναν μία ολόκληρη πενταετία. Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς αντί για ποπ κορν, τρώνε μπανάνες την ώρα της προβολής, για να τιμήσουν τους κίτρινους πρωταγωνιστές, ενώ τιμούν και τον Gru, με το να κάθονται και να έχουν αντιδράσεις παρόμοιες με τις δικές τους. 

@ulas.orhan_

I love minions #gentleminions #suits #fyp #fypシ #fypシ゚viral

♬ Rich Minion – Yeat

Αν μάς ρωτάς, εμείς το βρίσκουμε πολύ αστείο και έξυπνο. Ωστόσο, κάποιοι φαίνεται ότι ενοχλήθηκαν. Συγκεκριμένα, φαίνεται ότι ενοχλήθηκαν από τις έντονες αντιδράσεις, τα χειροκροτήματα και τις ζητωκραυγές των Gentleminions τόσο, ώστε κινηματογράφοι στο Ηνωμένο Βασίλειο αν βγάλουν ανακοίνωση ότι απαγορεύεται να μπουν στις προβολές της ταινίας όσοι ασυνόδευτοι ανήλικοι ή και οι οποιοιδήποτε φοράνε κοστούμι. Αυτό, βέβαια, δεν φαίνεται να επηρέασε ιδιαίτερα το trend, με τους περισσότερους να βρίσκουν τρόπο να ξεγελάσουν το “σύστημα” και τελικά να παρακολουθούν την ταινία, όπως το ονειρεύτηκαν. 

@jamesnormandy

Cannot be stopped 🍌 #minions #fyp #gentleminions #riseofgru #cinema

♬ Rich Minion – Yeat

@postedperhizzle

@Minions @Cole Bennett #minions #minionsriseofgru #gentleminions #fyp #postedperhizzle

♬ Rich Minion – Yeat

@urfavsyrianboy

#minions #cult #banana #gentleminions

♬ Rich Minion – Yeat

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!