Όταν λέμε οικειότητα με τον ερωτικό σύντροφο ίσως να σας έρχονται ένα σωρό πράγματα στο μυαλό, εκτός από σεξ. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει κάτι ιδανικότερο από εκείνη την ευάλωτη στιγμή που κάνετε έρωτα. Το να κάνετε στοχαστικές ερωτήσεις, να είστε παρόντες ενώ μοιράζεστε ποιοτικό χρόνο, ή ακόμα και το να κάνετε ένα γνήσιο κομπλιμέντο είναι πάντα μερικά εύκολα πράγματα που μπορείτε να δοκιμάστε για να διατηρήσετε ή να επαναφέρετε τη ζεστασιά στη σχέση σας. Παρόλα αυτά, η οικειότητα οφείλει να ενισχύεται και στη σεξουαλική σας ζωή. Και εκεί είναι που η δοκιμή νέων στάσεων στο σεξ μπορεί να βοηθήσει πολύ. Πιο συγκεκριμένα; Η στάση του λωτού είναι η ιδανικότερη εξαιτίας της εγγύτητας που προσφέρει αλλά και της… ευελιξίας της. Τι εννοούμε;

Τι είναι η στάση του λωτού;

Αυτό που λέει το όνομά της. Αφήστε που, αν έχετε κάνει ή κάνετε γιόγκα, πιθανότατα ξέρετε ακριβώς γιατί μιλάμε. Εσείς και ο σύντροφός σας θα δημιουργήσετε το σχήμα ενός λωτού. Θα χρειαστείτε απλώς λίγη ευελιξία για να το κάνετε. Βάλτε τον έναν σύντροφο, συνήθως αυτόν που διεισδύει, να καθίσει ίσια με τα πόδια του σταυρωμένα. Ο δεύτερος σύντροφος βρίσκεται απέναντί του και κατεβάζει το σώμα του στην αγκαλιά του τυλίγοντας τα πόδια του σφιχτά γύρω από τον κορμό του.

Τα οφέλη της στάσης του λωτού

Η εγγύτητα που εμπεριέχει η στάση του λωτού την καθιστά έναν εξαιρετικό τρόπο για να δημιουργήσετε οικειότητα μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας. Είστε σε θέση να κοιτάζεται ο ένας τον άλλο απο τέτοια απόσταση έτσι ώστε να βλέπετε καθαρά την έκφραση του προσώπου του συντρόφου σας ως απάντηση σε αυτό που συμβαίνει, ενώ προσφέρει επίσης την ευκαιρία να εξερευνήσετε το φιλί σε διάφορες περιοχές του άνω μέρους του σώματος, όπως ο λαιμός ή οι ώμοι. Επειδή ολόκληρα τα σώματά σας ακουμπούν είναι απίστευτα οικείο και είναι η τέλεια γωνία για φιλιά και αγκαλιές.

Ωστόσο, υπάρχει ένα ακόμη κρυφό πλεονέκτημα της στάσης του λωτού: Μπορείτε να την κάνετε με πολλές παραλλαγές, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να μην τη βαρεθείτε ποτέ. Ακολουθούν τέσσερις τρόποι για να αλλάξετε τη στάση του λωτού, ώστε να αισθάνεστε πάντα ότι δοκιμάζετε κάτι καινούριο.

Δοκιμάστε την αντίστροφα

Αν θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα από τον λωτό πρόσωπο με πρόσωπο (και θέλετε να δώσετε στον σύντροφό σας μια νέα, super hot, θέα), δοκιμάστε να κάνετε τη στάση του λωτού αντίστροφα. Αν και αυτό θα αλλάξει τη θέση από λωτό σε καθιστή αντίστροφη καουμπόισσα, είναι μια εξαιρετική παραλλαγή και εξακολουθεί να εμπεριέχει επαφή δέρμα με δέρμα, ζεστασιά και οικειότητα. Βάλτε τον σύντροφό σας να καθίσει σε μια καρέκλα ή ένα κρεβάτι και είτε καθίστε είτε γονατίστε πάνω του, με την πλάτη στραμμένη προς το πρόσωπό του.

Βάλτε έναν δονητή στο παιχνίδι

Τεχνικά, φέρνοντας έναν δονητή στο κρεβάτι μαζί σας μπορείτε να κάνετε upgrade οποιαδήποτε παλιά στάση, αλλά θα είναι ιδιαίτερα καυτό να χρησιμοποιήσετε έναν στο λωτό. Επειδή εσείς και ο σύντροφός σας είστε ήδη τόσο κοντά, υπάρχουν ήδη τόνοι υπέροχης, ευχάριστης τριβής. Η προσθήκη των ευχάριστων δονήσεων ενός ερωτικού παιχνιδιού για ζευγάρια θα αυξήσει την ένταση. Τοποθετήστε έναν δονητή στην κλειτορίδα σας, ή βάλετε τον σύντροφό σας να τον κρατάει. Επειδή βρίσκεστε σε τόσο κοντινή απόσταση, πιθανότατα θα μπορέσει να διεγείρει και τους δύο συντρόφους ταυτόχρονα. Η θέση αυτή είναι επίσης ιδανική για να εξερευνήσετε το παιχνίδι με τις θηλές χρησιμοποιώντας το στόμα του συντρόφου σας ή παιχνίδια όπως σφιγκτήρες θηλών.

Κάντε το “καρεκλάτο”

Μερικές φορές μια αλλαγή σκηνικού μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά: Αν βαριέστε να το κάνετε στην κρεβατοκάμαρα, καβαλήστε τον σύντροφό σας και δοκιμάστε τη στάση του λωτού από την άνεση της αγαπημένης σας καρέκλας. Μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολο να βρεις έναν καλό ρυθμό κίνησης στον λωτό πάνω στο στρώμα, οπότε μπορεί πραγματικά να βοηθήσει αν το άτομο που βρίσκεται από πάνω από κάπου να πιαστεί, όπως από την πλάτη μιας καρέκλας.

Παίξτε με το ελαφρύ BDSM

Αν σας αρέσει ήδη ή θέλετε να πειραματιστείτε με ελαφρύ bondage, ο λωτός είναι η τέλεια στάση για να το δοκιμάσετε – το μόνο που χρειάζεστε είναι μερικές χειροπέδες ή ένα φουλάρι για να ανεβάσετε σοβαρά το επίπεδο αυτής της στάσης. Στερεώστε είτε το ένα, είτε και τα δύο χέρια σας μαζί και στη συνέχεια τυλίξτε τα χέρια σας ο ένας γύρω από τον άλλον, ώστε να έχετε την αίσθηση ότι είστε δεμένοι μαζί ή δοκιμάστε να δέσετε τα χέρια του ατόμου που βρίσκεται καθιστό για να νιώσετε την αίσθηση της κυριαρχίας.

Ό,τι και να διαλέξετε, ένα είναι σίγουρο, ο λωτός είναι μια στάση που δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!