Όσον αφορά τις Kardashians και το πόσα από αυτά, που βλέπουμε στο reality τους -άλλοτε το Keeping Up with the Kardashians και πλέον το The Kardashians-, είναι γνήσιες αντιδράσεις τους, οι περισσότεροι είμαστε καχύποπτοι. Ωστόσο, η παραγωγός του νέου reality, Danielle King, υποστήριξε στο US Weekly ότι πολλά απ’ όσα βλέπουμε είναι σε πραγματικό χρόνο, μιας και τα γυρίσματα είναι τόσο συνεχόμενο, ώστε κάποια κάμερα να βρίσκεται πάντα κοντά τους σε αρκετά μεγάλα γεγονότα της ζωής τους. 

“Έχουμε προγραμματισμένα γυρίσματα πέντε μέρες την εβδομάδα, Δευτέρα με Παρασκευή. Δεν μένουμε, όμως, πάντα σε αυτό. Συχνά τα Σαββατοκύριακα, θα μού στείλουν μήνυμα ή θα μού τηλεφωνήσουν ή θα πουν ό,τι κάτι συμβαίνει, έτσι ώστε το συνεργείο μου να τρέξει και να απαθανατίσει ό,τι κάνουν. Υπάρχει ένα πρόγραμμα γυρισμάτων, αλλά επίσης αφήνουμε χώρο και για αυθορμητισμό”, ανέφερε συγκεκριμένα. 

Πολλοί, λοιπόν, απορούν αν οι κάμερες κατάφεραν να τραβήξουν και την αντίδραση της Khloé Kardashian σε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της οικογένειας για το 2021. Αυτό, φυσικά, είναι η τελευταία γνωστή απιστία του Tristan Thompson, που αυτή τη φορά είχε ως αποτέλεσμα και τη γέννηση ενός παιδιού. Να σού υπενθυμίσουμε ότι τον Δεκέμβριο οι φήμες για το γεγονός άρχισαν να ακούγονται, με τον μπασκετμπολίστα λίγο αργότερα να παραδέχεται την απιστία, αλλά όχι την πατρότητα του παιδιού, και τελικά τον Ιανουάριο να αναγκάζεται να αναλάβει τις ευθύνες του, μετά από θετικό τεστ πατρότητας, και να ζητάει δημόσια συγγνώμη στην Khloé

Από τον Απρίλιο, γνωρίζουμε ότι η στιγμή, που η Khloé ακούει πρώτη φορά τις φήμες από την αδερφή της, Kim, έχει καταγραφεί. Όπως η ίδια ανέφερε στο USA Today, ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της στη διάρκεια των γυρισμάτων. Τώρα, η King το επιβεβαιώνει, αποκαλύπτοντας ότι οι κάμερες έτυχε να βρίσκονται μαζί της και να τη βιντεοσκοπούν στο άκουσμα της είδησης. Με άλλα λόγια, στην οθόνη θα δούμε την 100% γνήσια αντίδρασή της. “Λοιπόν, γι’ αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή, το συνεργείο μου ήταν εκεί. Ήμασταν εκεί, για να τραβήξουμε κάτι άλλο νωρίς το πρωί, και το πρωί τα νέα έσκασαν, με εμάς ειλικρινά να τυχαίνει απλά να είμαστε εκεί. Έχουμε την στιγμή καταγεγραμμένη. Και ξέρω ότι μερικές φορές είναι δύσκολο για το κοινό να μην πει ‘Α, πήγαν πίσω και το απαθανάτισαν αυτό;’. Υπήρχαν, όμως, τόσες πολλές στιγμές, που ειλικρινά απαθανατίσαμε, απλά επειδή ήμασταν σχεδόν εκεί. Υπάρχει σχεδόν πάντα μία κάμερα να γράφει”. 

Πότε θα προβληθεί, λοιπόν, το απόσπασμα; Δεν είμαστε σίγουροι. Πάντως, αυτή την στιγμή τα επεισόδια μάς δείχνουν όσα γυρίστηκαν τον περασμένο Οκτώβριο. Οι πρώτες φήμες για τον Thompson έσκασαν, όπως είπαμε, περίπου δύο μήνες μετά, οπότε μάλλον έχουμε δρόμο ακόμα μπροστά μας. 

Best Khloe Kardashian GIFs | Gfycat