Η Rebel Wilson ήταν αρκετό καιρό single, αφότου χώρισε με τον Jacob Busch τον Φεβρουάριο του 2021 και αφότου τον περασμένο Νοέμβριο δήλωσε στο People ότι βάζει τα ερωτικά της σε μία παύση, γιατί βγήκε υπερβολικά πολλά ραντεβού το καλοκαίρι. Ωστόσο, τον Μάιο η ίδια αποκάλυψε -ξανά στο People– ότι ένα νέο άτομο έχει μπει στη ζωή της, χωρίς να δώσει λεπτομέρειες για το νέο της ταίρι, “Μιλήσαμε στο τηλέφωνο για εβδομάδες πριν συναντηθούμε. Και ήταν ένας πολύ καλός τρόπος να γνωριστούμε μεταξύ μας. Ήταν κάπως παλιομοδίτικο από αυτή την άποψη, πολύ ρομαντικό.

Νομίζω ότι στη διαδικασία του να βρεις την αυτοεκτίμησή σου, αυτό που θες σε έναν σύντροφο είναι κάτι παραπάνω και οπότε είναι τέλειο να έχεις κάποιο άτομο, που αισθάνεσαι σαν ίσο σύντροφο και να είστε σε μία υγιή σχέση. Υπήρχαν στιγμές -δεν λέω για όλους μου τους πρώην, είναι υπέροχοι-, που πιθανώς ερχόμουν αντιμέτωπη με πράγματα, που δεν θα έπρεπε. Οπότε έχει διαφορετική αίσθηση να είμαι σε μία πραγματικά υγιή σχέση”. 

Τώρα, με ένα post στο Instagram, η Wilson αποκάλυψε το νέο πρόσωπο στη ζωή της, κάνοντας παράλληλα coming out, αφού πρόκειται για γυναίκα, την σχεδιάστρια Ramona Agruma. Η ηθοποιός μάς την σύστησε μία μία selfie και με μία εξαιρετικά γλυκιά λεζάντα, “Νόμιζα ότι έψαχνα για τον πρίγκιπα της Disney… αλλά ίσως αυτό, που πραγματικά χρειαζόμουν όλο αυτό το διάστημα, ήταν μία πριγκίπισσα της Disney”. 

Να σημειωθεί, βέβαια, ότι το ζευγάρι δεν κρυβόταν μέχρι πρότινος, απλά δεν γνωρίζαμε τη φύση της σχέσης τους. Η Agruma έχει πολλάκις εμφανιστεί στο Instagram της Wilson σε περιστάσεις, όπως τα γενέθλιά της, ο Άγιος Βαλεντίνος, επισκέψεις στην Disneyland και αθλητικές διοργανώσεις. Μάλιστα, η σχεδιάστρια είχε συνοδεύσει την ηθοποιό και στο after party του Vanity Fair για τα φετινά Oscars.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!