Τον περασμένο Ιανουάριο, η Kim Kardashian ανέβασε στο Instagram δύο φωτογραφίες με την κόρη της Chicago και την ανιψιά της-κόρη της Khloé Kardashian, True. Σε αυτές είδαμε τις δύο μικρές να διασκεδάζουν στην Disneyland. Η εικόνα ήταν εξαιρετικά χαριτωμένη, αλλά κάποιοι θεώρησαν ότι είχε ένα πρόβλημα. Συγκεκριμένα, πίστευαν ότι οι φωτογραφίες είναι προϊόν photoshop. 

Ποια ήταν τα επιχειρήματά τους; Από τη μία, το γεγονός ότι η True φαίνεται πιο θολή σε σχέση με τη Chicago σε κάποια σημεία των φωτογραφιών. Από την άλλη, βασικό αποδεικτικό στοιχείο αποτελούσε ένα βίντεο της Kylie Jenner. Αυτό είχε δημοσιευτεί τον Οκτώβριο και μάς έδειχνε την ίδια να έχει επισκεφτεί την Disneyland μαζί με την Kris Jenner, τη Chicago και την κόρη της, Stormi. Κάποιοι, λοιπόν, παρατήρησαν δύο λεπτομέρειες. Η μία ήταν ότι η Chicago φοράει στο βίντεο τα ίδια ακριβώς ρούχα με αυτά, που φόραγε στη φωτογραφία της Kim. Η άλλη ότι τα ρούχα, που φαίνεται να φοράει η Stormi, είναι τα ίδια που στη φωτογραφία φοράει η True. Με άλλα λόγια, η θεωρία ήταν πως η Kim έκανε photoshop στην φωτογραφία της την True, χρησιμοποιώντας εν μέρει το σώμα της Stormi. 

@kyliejenner

disney in october 🖤🎃

♬ This Is Halloween – Hairy & Scary Creatures

Ναι, τα στοιχεία ήταν πιστικά. Δυσκολευόμασταν, όμως, να πιστέψουμε τη θεωρία συνωμοσίας, κυρίως γιατί δεν μπορούσαμε να βρούμε κάποιον σοβαρό λόγο η Kim να μπει σε όλη αυτή τη διαδικασία. Λοιπόν, φαίνεται ότι κάναμε λάθος. Η θεωρία επιβεβαιώθηκε από την ίδια τη μητέρα της True. Η μικρή είχε πριν μερικές μέρες γενέθλια και η Khloé την πήγε στην Disneyland, για να το γιορτάσουν. Η ίδια το μοιράστηκε με τους followers της με ένα Instagram story, στο οποίο την ακούμε να λέει ότι αυτή είναι η πρώτη φορά, που η True πήγε στην Disneyland. 

Προφανώς, πολλοί εντόπισαν αμέσως την αντίφαση. Το Twitter γέμισε κυριολεκτικά με ανθρώπους, που ουσιαστικά πανηγύριζαν, που επιβεβαιώθηκε ότι είχαν δίκιο. Σκέφτεσαι μήπως υπάρχει ακόμα λογική εξήγηση; Άσ’ το. Η ίδια η Khloé απάντησε σε έναν follower της, παραδεχόμενη ότι τα έκανε θάλασσα και ζητώντας να επικεντρωθούμε σε κάτι άλλο. Πάντως, αυτό ακόμα δεν αναιρεί το ερώτημα του ποιο στο καλό ήταν το νόημα της κίνησης της Kim.