Δηλαδή – για ακόμα μια φορά – ένα ρεσιτάλ τοξικότητας. Αν πούμε ότι δεν το περιμέναμε φυσικά, θα πούμε ψέματα. Μετά τα όσα αδιανόητα είχε κάνει ο ράπερ όταν δημοσιεύτηκε η σχέση της πρώην συζύγου του με τον κωμικό, δεν νομίζουμε ότι πίστευε κανείς ότι θα παραμείνει σιωπηλός στην είδηση του χωρισμού τους.

Ο Kanye δημοσίευσε ένα ψεύτικο πρωτοσέλιδο των New York Times στον λογαριασμό του στο Instagram με το εξής headline: “Ο Skete Davidson πέθανε σε ηλικία 28 ετών”. Στο μικρότερο κείμενο κάτω από την επικεφαλίδα, γράφει:”Ο Kid Cudi ήθελε να παίξει στην κηδεία, αλλά φοβάται ότι θα του πετάξουν μπουκάλια”.

Ο West αναφέρθηκε στον Davidson ως Skete κατά τη διάρκεια της διαμάχης του με τον κωμικό νωρίτερα φέτος, η οποία είχε ως αποτέλεσμα ο ράπερ να κυκλοφορήσει ένα animation βίντεο για το τραγούδι του “Eazy” στο οποίο φαίνεται να θάβει τον Davidson ζωντανό. Τότε, η Kardashian χαρακτήρισε τη συμπεριφορά του πρώην συζύγου της “τρομακτική”, γεγονός που έκανε τον ράπερ να ζητήσει συγγνώμη για κάποιες από τις αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Φυσικά, η ανάρτηση κατέβηκε πολύ γρήγορα και αυτή τη στιγμή στον λογαριασμό του Kanye δεν υπάρχει καμία δημοσίευση. Φοβόμαστε ωστόσο ότι μάλλον δεν θα σταματήσει εδώ.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!