Ένας fan του Harry Styles έπεσε από τον εξώστη του γηπέδου Ibrox Stadium στην Σκωτία το περασμένο Σάββατο, στην κεντρική κερκίδα κατά τη διάρκεια της συναυλίας του star της pop στο πλαίσιο της περιοδείας του “Love On Tour”. Πρόκειται για τον 20χρονο Dylan Wood ο οποίος, εν τέλει, σώθηκε από θαύμα.

Το ανατριχιαστικό κλιπ δεν δείχνει τον άνδρα να χτυπάει στο έδαφος. Προσγειώθηκε στην κάτω κερκίδα εν μέσω τρομαγμένων κραυγών από το πλήθος. “Ήταν μια πραγματικά τρομακτική στιγμή για όλους γύρω“, δήλωσε ένας αυτόπτης μάρτυρας. “Έπεσε ακριβώς μπροστά μας και πραγματικά δεν ήμασταν σίγουροι αν ήταν καλά“. Το περιστατικό συνέβη ενώ ο Styles βρισκόταν στη σκηνή και ερμήνευε το κομμάτι του “Kiwi”, σύμφωνα με το BBC. Μάλιστα φαίνεται πως ίδιος δεν αντιλήφθηκε το τρομακτικό γεγονός. Εκπρόσωπος της Αστυνομίας της Σκωτίας δήλωσε ότι πρόκειται για ατύχημα και δεν εξετάζουν κανένα άλλο ενδεχόμενο.

Αρκετοί από το κοινό που βρίσκονταν στο σημείο όπου προσγειώθηκε ο νεαρός άνδρας μετά την πτώση, έγραψαν στο Twitter ότι δεν υπήρχαν πρώτες βοήθειες ή ασφάλεια στα λεπτά που ακολούθησαν το ατύχημα. “Ακόμα σε σοκ μετά τη συναυλία του @Harry_Styles στο @Ibrox. Ένας τύπος έπεσε στην κεντρική κερκίδα μια σειρά μπροστά μας. Καμία ασφάλεια πουθενά. Έπρεπε να τρέξω στην κεντρική πόρτα στο επίπεδο του δρόμου για να φέρω βοήθεια. Όλοι ήταν σοκαρισμένοι γύρω μας και τόσο αναστατωμένοι. Ελπίζω ο τύπος να είναι καλά“, έγραψε ένας μάρτυρας.

Το ακόμη πιο σοκαριστικό είναι ότι στο συγκεκριμένο στάδιο είχε σημειωθεί ένα τραγικό ατύχημα το 1971, όπου 66 οπαδοί ποδοσφαίρου έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια συνωστισμού, ενώ άλλοι 200 τραυματίστηκαν. Η τραγωδία – η οποία εξακολουθεί να είναι μια από τις πιο θανατηφόρες σε γήπεδο στην ιστορία – οδήγησε σε μια τεράστια ανακαίνιση του γηπέδου Ibrox.

Σύμφωνα με την μητέρα του Dylan, Marion Hawkins, η οποία μιλά για το απόλυτο θαύμα, έχοντας δει και το ανατριχιαστικό βίντεο, ο Dylan βρίσκεται στην εντατική και παρακολουθείται, ωστόσο έχει υποστεί διάσειση στο κεφάλι, δεν έχει σπασίματα, παρά ένα τραύμα στον ώμο και μαυρισμένα μάτια, πιθανότα επειδή χτύπησε τη μύτη του πέφτοντας.