Όπως και να το κάνουμε, το σεξ είναι μία σωματική άσκηση. Κατ’ επέκταση, η σωματοδομή μας επηρεάζει αρκετά το τι μπορούμε να πετύχουμε ευκολότερα στη διάρκειά του, αλλά και τι θα απολαύσουμε πιο πολύ. Κάπως έτσι, αν έχεις αιδοίο και πιο petite σωματότυπο -έχεις, δηλαδή, ύψος από 1,60εκ. και κάτω-, κάποιες στάσεις θα τις ευχαριστηθείς πολύ περισσότερο. 

Από πάνω

Ναι, οποιαδήποτε στάση σε βρίσκει από πάνω είναι ιδανική για εσένα, αρκεί ο παρτενέρ σου να είναι έστω και λίγο πιο ψηλός. Οι πιθανότητες λένε ότι θα βολευτείτε και οι δύο σε όποιο έπιπλο κι αν βρίσκεστε, ενώ θα αισθανθείς ότι είσαι πολύ πιο άνετα και πως έχεις μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων. 

Μικρό κουταλάκι

Η στάση μικρό και μεγάλο κουτάλι γενικά είναι βολική για όλα τα ύψη. Η παρατήρησή μας είναι απλά εσύ να βρεθείς στη θέση του μικρού κουταλιού, δηλαδή ξαπλωμένος στα πλάγια και με την πλάτη γυρισμένη στον παρτενέρ σου. Η στάση περιλαμβάνει αρκετή τρυφερότητα, είναι ξεκούραστη και αφήνει τα χέρια σου ελεύθερα να τα απασχολήσεις, όπως θες. 

Λωτός

Μία στάση, που σε τοποθετεί από πάνω, αλλά με αρκετά πιο τρυφερό, οικείο και ήπιο τρόπο. Το άτομο, που κάνει τη διείσδυση, βρίσκεται καθισμένο κάτω με τα πόδια απλωμένα μπροστά ή σε θέση πεταλούδας. Εσύ έρχεσαι και κάθεσαι από πάνω, μπλέκοντας τα πόδια σου γύρω από τον κορμό του. Η στάση θα σάς βολέψει στα σίγουρα, άσχετα με την υψομετρική σας διαφορά. 

Βρες επιφάνειες

Τι εννοούμε; Πέρα από το κρεβάτι, πάγκους, τραπέζια και οποιαδήποτε επιφάνεια του σπιτιού έχεις πρόχειρη. Το ύψος σου σού επιτρέπει να περάσεις πολύ καλά στο σεξ εκεί, χωρίς να βαρέσεις πουθενά το κεφάλι σου και χωρίς να στριμωχτείς. Η μόνη μας σημείωση είναι να μπορείς να βρεθείς σε ένα σημείο της επιφάνειας, όπου ο παρτενέρ σου θα μπορέσει να σταθεί μπροστά όρθιος για τη διείσδυση.

Μαξιλάρι wedge

Θα σού φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο, αν εσύ και ο παρτενέρ σου έχετε μεγάλη διαφορά ύψους. Στην όψη δεν φαίνεται πολύ σεξουαλικό και αισθησιακό, αλλά μπορεί να τοποθετήσει πολύ πιο εύκολα το σώμα σου στην κατάλληλη γωνία, ώστε εσύ και ο παρτενέρ σου να έχετε την καλύτερη δυνατή διείσδυση, χωρίς να πάθετε κανένα τράβηγμα στο μεταξύ. 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!