Έχουμε πλέον καταλάβει ότι η Rihanna και ο A$AP Rocky δεν σκοπεύουν να μάς δώσουν καμία πληροφορία για την προσωπική ζωή και την σχέση τους στο πιάτο. Μέχρι πρόσφατα δεν είχαμε ιδέα πότε περίπου ξεκίνησε η μεταξύ τους σχέση. Ανακαλύψαμε ότι θα γίνουν γονείς, όταν πλέον η Riri ήταν κυριολεκτικά με την κοιλιά στο στόμα και μετά από μία σειρά outfits-καμουφλάζ. Υποθέτουμε πότε το μωρό θα έρθει στον κόσμο από ένα βραχιόλι. Δεν έχουμε σχεδόν κανένα στοιχείο για το baby shower. Εννοείται δεν έχει καν υπονοηθεί το φύλο του μωρού

Προφανώς, όλα αυτά δεν μάς αφήνουν κανένα περιθώριο να πιστεύουμε ότι αν η Rihanna και ο Rocky είχαν παντρευτεί θα το μαθαίναμε άμεσα ή ξεκάθαρα. Γι’ αυτό, από χθες το βράδυ είμαστε σε μία αρκετά μεγάλη σύγχυση. Ο Rocky κυκλοφόρησε το video clip για το νέο του κομμάτι, D.M.B.. Σχεδόν σε όλη τη διάρκειά του δεν σταματήσαμε να λέμε “αωωω”, αφού γρήγορα συνειδητοποιήσαμε ότι ουσιαστικά σε αυτό βλέπουμε την ιστορία της σχέσης του με τη μουσικό και επιχειρηματία, με τη Rihanna να εμφανίζεται σε αυτό και σε πολλές περιπτώσεις να έχει την εμφάνιση, που είχε πριν μία δεκαετία. 

Το σοκ ήρθε προς το τέλος του βίντεο. Τότε είδαμε ξαφνικά τη Rihanna με ένα κόκκινο φόρεμα και κόκκινο βέλο και τον Rocky με κοστούμι, σε ένα ενσταντανέ που θύμισε το φινάλε γαμήλιας τελετής. Συγκεκριμένα, ο Rocky έδειξε τα δόντια του, για να αποκαλύψει ένα grillz, που έγραφε “Marry me?” (Με παντρεύεσαι;), ώστε η Rihanna να δείξει τα δικά της και να διαβάσουμε “I do” (Δέχομαι). Λίγο αργότερα, τούς είδαμε να ανταλλάσουν ένα φιλί, αλλά και να περνάνε μέσα από κόσμο, που τούς πέταγε ροδοπέταλα, όπως γίνεται συνήθως, μόλις τελειώσει η τελετή. 

Όλοι, λοιπόν, τώρα αναρωτιόμαστε: Ήταν ο γάμος του video clip απλά μία καλλιτεχνική προσθήκη; Ή μήπως ήταν ο τρόπος του ζευγαριού να αποκαλύψει στον κόσμο ότι πλέον είναι παντρεμένοι; Εξάλλου, όλο το υπόλοιπο video clip αποτελούταν από κομμάτια της πραγματικής ιστορίας τους, οπότε βγάζει νόημα και ο γάμος να είναι μέρος αυτής. Αν, πάντως, όντως έχουν παντρευτεί, αξίζει να σημειώσουμε ότι μάλλον μάς το κρύβουν εδώ και πολύ καιρό. Το video clip, εξάλλου, γυρίστηκε πριν από περίπου έναν χρόνο, με παπαράτσι να τούς έχουν δει να κάνουν γυρίσματα με τα ίδια ρούχα στο Μπρονξ τον Ιούλιο του 2021.