Έχουμε 2022. Θα πίστευε κανείς ότι πλέον έχουμε μάθει πως υπάρχουν διαφορετικές σεξουαλικότητες και πως η ετεροφυλοφιλία δεν αποτελεί το “απόλυτο” και το “φυσιολογικό”. Η πραγματικότητα, ωστόσο, μάς διαψεύδει ξανά και ξανά, με κάποιους να θεωρούν ακρότητα να σε προσεγγίζει ερωτικά άτομο του ίδιου φύλου, αλλά όχι του αντίθετου. Γι’ αυτούς, βέβαια, υπάρχουν και οι κατάλληλες απαντήσεις. 

Η Χρύσπα έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και στη Σίσσυ Μενεγάτου. Μεταξύ άλλων, η δημοσιογράφος την ρώτησε αν έχει δεχτεί φλερτ από άντρα την ώρα της δουλειάς πάνω στην πίστα, σε βαθμό που να την έχει φέρει σε δύσκολη θέση. Όταν η τραγουδίστρια απάντησε πως αν έχει συμβεί, τότε η ίδια δεν το έχει πάρει είδηση, η δημοσιογράφος αποφάσισε να τη ρωτήσει αν της έχεις συμβεί “ίσως κάτι πιο ακραίο”, όπως το να της την πέσει γυναίκα όσο τραγουδάει. Η Χρύσπα έδωσε ξεκάθαρα την καλύτερη δυνατή απάντηση, λέγοντας με τον δικό της τρόπο πως η αντιμετώπιση και η αντίδρασή της δεν θα είχε διαφορά ανάλογα το φύλο του ατόμου, που την προσεγγίζει, και ότι είναι τουλάχιστον παλιομοδίτικο να κάνουμε τέτοιες διακρίσεις. 

Συγκεκριμένα, διαβάσαμε στην απάντησή της, “Δεν είναι ακραίο αυτό. Τι σημαίνει άνδρας ή γυναίκα; Δεν διαχωρίζω τα ερωτικά γούστα. Ο καθένας στην προσωπική του ζωή κάνει τις επιλογές του. Όπως θα αντιδρούσα σε έναν άντρα, αντιδρώ και σε μια γυναίκα. Κι αυτό έκανα όταν συνέβη. Έκανα ξεκάθαρο ότι δεν με αφορά, δεν το θέλω. Αυτόν, όμως, το διαχωρισμό στις μέρες μας τον θεωρώ πασέ, παλιομοδίτικο και πολύ αστείο”.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!