Αν ψάχνεις την πιο κουλή celebrity συμπεριφορά γι’ αυτή την εβδομάδα, τότε στην βρήκαμε. Τα Billboard Awards πραγματοποιήθηκαν και η αλήθεια είναι ότι δεν ασχοληθήκαμε σχεδόν καθόλου με το κόκκινο χαλί, τα performances και τους νικητές τους. Την παράσταση κατάφερε να κλέψει η Cara Delevingne, που για κάποιο λόγο αποφάσισε να γίνει κολλιτσίδα στη Megan Thee Stallion. 

Σε πολλαπλά βίντεο και φωτογραφίες το μοντέλο και ηθοποιός φαίνεται να ακολουθεί παντού τη rapper και να πετάγεται από το πουθενά. Είναι χαρακτηριστικό ότι όσο η δεύτερη φωτογραφιζόταν στο κόκκινο χαλί, η Delevingne ήταν σε μία γωνίτσα και κυριολεκτικά καραδοκούσε, ενώ λίγο αργότερα την είδαμε από μόνη της να πηγαίνει και να πιάνει την ουρά του φορέματος της Megan Thee Stallion και να την πετάει για τους φωτογράφους. Αργότερα, την είδαμε να κάθεται δίπλα της και στη διάρκεια της διοργάνωσης και κυριολεκτικά να χώνεται με το ζόρι σε συζήτησή της με την Doja Cat, χωρίς απολύτως κανένας να της απευθύνει τον λόγο. 

Ενοχλήθηκε η Megan Thee Stallion; Δεν είμαστε σίγουροι. Από τη μία, η στάση της και κάποιες κοινές τους φωτογραφίες δείχνουν ότι ίσως είναι φίλες και δεν είχε θέμα με τη συμπεριφορά της Delevingne. Από την άλλη, πολλοί παρατήρησαν ότι ανέβασε στα stories της φωτογραφία της από τα Billboard Awards με την Doja Cat, έχοντας πρώτα αποκόψει από αυτήν την Delevingne. Μπορεί να το ζήτησε το ίδιο το μοντέλο; Ναι, αλλά δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε στα σίγουρα. 

Προφανώς, η όλη συμπεριφορά δεν πέρασε απαρατήρητη από το Twitter. Το feed μας γέμισε με memes για την Delevingne και τη rapper, με πολλούς να βρίσκουν εξαιρετικά creepy της συμπεριφορά της πρώτης και με μηδενικό σεβασμό. Πάντως, εμείς νιώθουμε ότι ο μόνος λόγος, που πήγε στα βραβεία, ήταν ακριβώς για να γίνει meme, οπότε πέτυχε μάλλον τον σκοπό της.