Το καλοκαίρι έχει φτάσει αισίως στον δεύτερο μήνα του και εσύ είναι μάλλον πιθανό να έχεις στον νου σου διακοπές, μπάνια και ξεγνοιασιά. Όσο πλησιάζει ο γεμάτος ενέργεια μήνας του Λέοντα, ο ήλιος ετοιμάζεται να πάρει την πιο κεντρική και δοξασμένη θέση του στο στερέωμα, επιστρέφοντας στο ζώδιο στο οποίο κυριαρχεί και ωθώντας μας να βρούμε κι εμείς τον πιο ενεργητικό, φωτεινό εαυτό μας. Κάποια ζώδια όμως, έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να επωφεληθούν από αυτή την ενέργεια από τα υπόλοιπα γιατί είναι σε μεγαλύτερη αρμονία με τα δικά τους χαρακτηριστικά και μπορούν να συντονιστούν ευκολότερα. Το καλοκαίρι χωρίς αμφιβολία ταιριάζει καλύτερα στον Κριό, τον Λέοντα και τον Τοξότη, κάνοντας τον Ιούλιο, τον καλύτερο μήνα τους.

Αυτό συμβαίνει γιατί ο ήλιος περνάει από τους δικούς τους οίκους και ευθυγραμμίζεται με την φυσικές τους ιδιότητες, οπότε θα το απολαύσουν μάλλον περισσότερο. Καθώς ο ήλιος μπαίνει στο ζώδιο του οποίου είναι κυβερνήτης, κάθε άτομο μπορεί να περιμένει μια αύξηση της ενέργειας και της αυτοπεποίθησής του, τα τρία αυτά ζώδια της φωτιάς όμως είναι πιθανότερο να νοιώσουν την δύναμή του εντονότερα. Ας δούμε τι επιφυλάσσει ο Ιούλιος του 2022 για τον Κριό, τον Λέοντα και τον Τοξότη.

Κριός: Είναι καιρός να ακολουθήσεις τις επιθυμίες της καρδιάς σου

Μπορεί να πέρασε η περίοδος του Κριού, όμως για σένα Κριέ, τώρα αρχίζει το πανηγύρι. Καθώς ο ήλιος περνάει από τον πέμπτο οίκο σου, αυτόν της δημιουργικής έκφρασης, το πάθος και η επιδίωξη της απόλαυσης θα λάμψουν. Θα δεις την προσοχή να στρέφεται σε σένα και στους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους εκφράζεσαι, οπότε προετοιμάσου ανάλογα. Ως μια ανεξάρτητη ψυχή που είσαι, θα νοιώσεις μεγαλύτερη επιθυμία να ακολουθήσεις την καρδιά σου και τις επιθυμίες της τώρα, οπότε φρόντισε να το ζήσεις πέρα για πέρα, όπου και να σε οδηγήσει το πάθος σου αυτόν τον μήνα.

Λέοντας: Είσαι ένα λαμπερό αστέρι

Χαρούμενα γενέθλια, Λέοντα! Ήρθε η ώρα να λάμψεις, περισσότερο από ποτέ. Όσο ο ήλιος, δηλαδή ο κυβερνήτης του ζωδίου σου περνάει στον πρώτο οίκο σου στις 22 Ιουλίου, νοιώθεις ένα γέμισμα ενέργειας, αυτοπεποίθησης και ενσυνειδητότητας. Με την εποχή του Καρκίνου να τελειώνει, ετοιμάζεσαι να λουστείς με τα φώτα των προβολέων και να δεχθείς την αναγνώριση που γνωρίζεις ότι σου αξίζει.

Το καλοκαίρι αυτό θα πρέπει να βάλεις τον εαυτό σου σε πρώτη προτεραιότητα και να βελτιώσεις όσο μπορείς την φροντίδα του εαυτού σου και της υγείας σου, σωματικής και ψυχικής. Είναι σημαντικό να βρεις τρόπους να ακολουθήσεις την καρδιά σου όπου σε πάει, ακόμα κι αν αυτό πάει κόντρα στις προσδοκίες των άλλων. Μην επιτρέπεις σε κανέναν να θαμπώνει το φως σου. Αυτή είναι η στιγμή σου και φρόντισε να την χαρείς.

Τοξότης: Διευρύνεις τους ορίζοντές σου

Ο ήλιος μπαίνει στον ένατο οίκο σου, αυτόν της σοφίας, της γνώσης και των ταξιδιών στις 22 Ιουλίου, οπότε η επιθυμία σου να διευρύνεις τους ορίζοντές σου σε κάθε έναν από αυτούς τους τομείς θα είναι αυξημένη αυτόν τον Ιούλιο. Ως το ζώδιο με την μεγαλύτερη αγάπη για περιπέτεια, σου είναι φυσικό να διερευνάς νέους τρόπους για να βελτιώσεις τις προοπτικές της καθημερινότητάς σου, κάνοντας αυτή την εποχή ιδανική για να πλημυρίσεις με ένα αίσθημα απελευθέρωσης και ενθουσιασμού. Ως ένα ακόμα ζώδιο της φωτιάς, είσαι παθιασμένος με τα πράγματα που αγαπάς, οπότε αυτή είναι μάλλον η ιδανική εποχή για να σκεφτείς ταξίδια και νέες περιπέτειες. Είτε αποφασίσεις να γραφτείς σε κάποιο καλοκαιρινό τμήμα σπουδών, είτε να φύγεις για ένα ταξίδι, δεν θα απογοητευθείς έτσι κι αλλιώς.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!