Είναι απογοητευτικό το πόσο μεγάλος αριθμός νεαρών ατόμων και κυρίως cis straight αγοριών μαθαίνει για το σεξ μέσω των ταινιών πορνό, ελλείψει φυσικά σωστής σεξουαλικής αγωγής. Έτσι, με έναν τρόπο έχουμε όλα βρεθεί στη ζωή μας, με κάποιο που έχει επιχειρήσει να δοκιμάσει εντελώς άβολα, αμήχανα και οριακά γελοία πράγματα στο σεξ.

Η κίνηση “dog shake” στην αιδιολειχία 

Ουσιαστικά μιλάμε για το κούνημα του κεφαλιού του ερωτικού παρτενέρ σαν σκυλάκι που μόλις έχει βγει από το νερό και θέλει να τιναχτεί. Εεεεμ, όχι. Καμία γυναίκα ή άτομο με κόλπο δεν θα έρθει σε οργασμό με αυτή την πρακτική. Το πιο πιθανό είναι να σκάσει στα γέλια ή να χάσει κάθε διάθεση για σεξ από την ετεροντροπή. Αν θέλετε να γίνεται masters στο συγκεκριμένο game, δεν έχετε παρά να ακούτε προσεκτικά οδηγίες, να είστε σίγουρα ότι ξέρετε κατά πού πέφτει η κλειτορίδα και πώς αυτή μοιάζει και να μην είστε απευθείας έντονα. Ξεκινήστε απαλά και αργά και θα ανταμειφθείτε. 

Το σκούντημα του στήθους με το κεφάλι

Ειλικρινά, τα στήθη μας είναι εκεί και παρακαλάνε να τους κάνετε ένα εκατομμύριο πράγματα από το να τους συμπεριφέρεστε λες και είναι κάποια ερμητικά κλειστή πόρτα και το κεφάλι σας πολιορκητικός κριός. Τρίψτε τα, χαϊδέψτε τα, πιάστε τα πιο έντονα και κυρίως γλείψτε τα. Θα μας υποχρεώσετε.

Ο οργασμός σε χρόνο dt

Από τους πιο εξοργιστικός μύθους που έχει καλλιεργήσει το πορνό είναι το ότι εμείς οι γυναίκες μπορούμε να τελειώσουμε με την υποψία ότι μπαίνετε μέσα μας. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να επωμιζόμαστε ένα δυσανάλογα μεγάλο άγχος κάθε φορά που κάνουμε σεξ και να νιώθουμε ότι αργούμε, αν δεν τελειώσουμε στα τέσσερα πρώτα δευτερόλεπτα. Πώς να σας το πούμε, νιώθουμε λες και είμαστε στο γκισέ της τράπεζας με κάποιο σοβαρό πρόβλημα κι εσείς είστε από πίσω μας (see what we did it there?) δυσανασχετώντας επειδή σας καθυστερούμε από τις υπόλοιπες υποχρεώσεις σας. Γίνεται να ερθει κανείς με τέτοια πίεση σε οργασμό; Όχι. Επίσης, χρειάζονται περισσότερες δεξιότητες για να έρθουμε σε οργασμό από το “μπάσε – βγάλε” που μας έχει διδάξει το πόρνο και αν δείτε να αργούμε υπερβολικά πολύ, ρωτήστε μας πώς μπορείτε να βοηθήσετε, καθώς όταν τελειώνουμε μόνες μας αυτό συνήθως συμβαίνει σε 5 λεπτά, με δύο βασικές κινήσεις.

Οι δαγκωματιές κατά την πεολειχία

Όχι, θα σας το δώσουμε. Αν όντως σας έχει πείσει το πορνό ότι αυτό είναι ευχάριστο και το έχετε ζητήσει από την ερωτική σας παρτενέρ, τότε τι να πούμε, οριακά σας θαυμάζουμε. Ωστόσο, όπως ήδη θα ξέρετε αν το δοκιμάσατε, δεν είναι ευχάριστο, για κανέναν από τους δύο και τουλάχιστον σε εκείνον που το εφαρμόζει δημιουργεί τεράστιο άγχος. Ξέρετε, το χρειαζόμαστε αρτιμελές και ακέραιο και καμία όρεξη δεν έχουμε να τρέχουμε στα επείγοντα.

Το “σαν τα κουνέλια”

Παιδιά, θα ήθελα να ηρεμήσουμε λίγο. Οκ, ένα αγόρι ίσως να τελειώσει διεισδύοντας με ρυθμό κουνελιού, αλλά από μας μην περιμένετε τίποτα. Καμία ευχαρίστηση δεν αντλούμε από το σεξ με ρυθμό κομπρεσέρ που κάνει εργασίες στο Εμπορικό Τρίγωνο για να πεζοδρομηθεί η Λεωχάρους. Το πιο πιθανό είναι να ανακατευτούμε ή να μας πιάσει πονοκέφαλος και μεταξύ μας, εκτός άβολο, άχαρο, κι εφηβικό είναι τρομερά αστείο.

Το “γλώσσιασμα” 

Ίου. Απλά ίου. Το να περιμένετε να μας αρέσει οι γλώσσες μας να εμπλακούν σε ένα μπρα ντε φερ (παρόλο που είναι πολύ δυνατός μυς και δυνητικά θα μπορούσαμε, χοχο) είναι αδιανόητο. Φιλήστε μας κλασικά, παραδοσιακά, άγρια ή τρυφερά. Αυτό το “κόλπο” δεν θα παλιώσει ποτέ. 

Το σάλιο ως λιπαντικό 

Το καταλαβαίνουμε, τώρα με τον πληθωρισμό έχει ζορίσει η φάση κι ένα λιπαντικό μπορεί να κοστίζει μέχρι και σχεδόν 10 ευρώ, αλλά ειλικρινά, αγοράστε ένα. Δείτε το σαν επένδυση, καθώς όσο πιο “γλιστερά” είναι τα πράγματα, τόσο το καλύτερο. Το σάλιο σας, όσο και να παράξετε δεν μπορεί να προσφέρει ίδιου επιπέδου λίπανση, όσο κι αν το πορνό σας έχει πείσει ότι με μια σταγόνα σάλιο μπορούν να ανοίξει μέχρι και η Ένατη Πύλη.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!