Στη σκοτεινή πλευρά του δημόσιου βήματος που μας δίνει το διαδίκτυο αποφάσισε να μας πάει βόλτα μία αισθητικός, δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο TikTok για τις παρεμβάσεις που θα έκανε στο πρόσωπο της Natalia Dyer, της Nancy δηλαδή από το Stranger Things.

Η Dyer έχει ένα πολύ ιδιαίτερο πρόσωπο με έντονες γονίες το οποίο εκτός από όμορφη, την κάνει ξεχωριστή, μοναδική και σίγουρα έχει προσφέρει στον χαρακτήρα της Nancy στη δημοφιλή σειρά του Netflix. Σα να λέμε, δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε άλλη στη θέση της. Όμως η Miranda Wilson αισθητικός στη Laguna Beach της Καλιφόρνια, η οποία στον λογαριασμό της στο TikTok δημοσιεύει συνήθως “do’s” και “don’ts” ενέσιμων ουσιών και θεραπειών ομορφιάς, έχει διαφορετική άποψη.

Στο βίντεο για το οποίο έλαβε τεράστιο κύμα αντιδράσεων και κατέβασε, όμως όπως συμβαίνει πάντα οι δαιμόνιοι χρήστες του διαδικτύου κατάφεραν να σώσουν και να αναπαράξουν στο Twitter, η αισθητικός εμφανίζεται μπροστά από μια φωτογραφία της Natalia Dyer στο κόκκινο χαλί. “Εντάξει παιδιά, ας μιλήσουμε για τη Natalia Dyer από το Stranger Things. Λοιπόν, αν ήμουν η αισθητικός της Natalia, να τι θα έκανα”, ξεκινάει το βίντεο.

“Θα ξεκινήσουμε με τη θεραπεία αυτών των μασητήρων. Όλοι ξέρουμε πόσο μου αρέσει να θεραπεύω τους μασητήρες για να αδυνατίσω το πρόσωπο. Στη συνέχεια, θα πρόσθετα λίγο filler για το πηγούνι, απλά για να βοηθήσω να γεμίσει το πηγούνι της και να κάνει το πρόσωπό της περισσότερο σε σχήμα καρδιάς. Μετά, θα έβαζα λίγο στα χείλη. Λίγο μόνο, τίποτα τρελό – απλά λίγο πιο σαρκώδη. Έπειτα, θα μπαίναμε εκεί μέσα (σ.σ. στο καπάκι του ματιού) και θα κάναμε λίγο μπότοξ. Θα της έκανα ένα ωραίο λίφτινγκ φρυδιών για να ανοίξουν τα μάτια της. Και για να το ολοκληρώσουμε, θα αρχίζαμε να δουλεύουμε με λίγο Sculptra (σ.σ. filler). Φαίνεται να έχει λεπτό δέρμα. Θέλουμε να το αποτρέψουμε από το να γίνει λεπτότερο και να δημιουργήσουμε περισσότερο κολλαγόνο”, ολοκλήρωσε την περιγραφή της.

Στο τέλος του βίντεο η αισθητικός μοιράστηκε μια φωτοσοπαρισμένη εικόνα της Natalia Dyer, με βάση αυτές τις υποθετικές αλλαγές. “Tada!” είπε. “Όπως μπορούμε να δούμε, το σαγόνι της είναι πιο λεπτό. Το πηγούνι της είναι πιο μυτερό και τα φρύδια της έχουν ανασηκωθεί. Δεν μπορεί να μην λατρεύετε αυτά τα χείλη”. Φυσικά το αποτέλεσμα είναι ένας άλλος άνθρωπος, αλλά το χειρότερο δεν είναι αυτό. Το ότι χρησιμοποιήθηκε το πρόσωπο μιας διάσημης γυναίκας χωρίς τη συναίνεσή της για ένα τέτοιο βίντεο το οποίο μπορεί να περάσει εντελώς λάθος μηνύματα είναι εξοργιστικό.Και φυσικά ο κόσμος του Tweeter πράγματι εξαγριώθηκε.

Όπως έχουμε ξαναπεί, δεν υπάρχει τίποτα κακό με τα μπότοξ, ή τα fillers και τις θεραπείες ομορφιάς. Αλλά το να φτιάχνεις ένα ολόκληρο βίντεο – χωρίς να το ζητήσει κανείς – αφιερωμένο στο πώς θα άλλαζες το πρόσωπο κάποιου άλλου, απλά δεν είναι εντάξει. Και λυπούμαστε που δεν μπορούμε να το αφήσουμε ασχολίαστο, αλλά το αποτέλεσμα που η αισθητικός βρίσκει “τέλειο”, στερεί από την Dyer την τόσο χαρακτηριστική ομορφιά της, με την οποία η ηθοποιός φαίνεται πως είναι οκ.