Υπάρχουν πολλαπλές ερωτογενείς ζώνες στο σώμα, πράγμα που σημαίνει ότι η διέγερση και ο οργασμός δεν προκύπτουν μόνο από τα γεννητικά όργανα. Για παράδειγμα, το στήθος είναι ένα από τα κύρια σημεία, που μπορούν να ανεβάσουν τρομερά την ερωτική σου διάθεση και να σε βοηθήσουν να φτάσεις σε κορύφωση. Σού συγκεντρώσαμε όλες τις στάσεις, που αν τις δοκιμάσεις, θα στο αποδείξουν. 

Plank

Ο ένας είναι από κάτω ανάσκελα έχοντας ελαφρώς ανοιχτά τα πόδια του. Ο άλλος έρχεται μπρούμυτα από πάνω, κάνοντας ένα plank στις παλάμες ή τους αγκώνες του, σε τέτοιο σημείο, όπου το στήθος του να βρεθεί στο στόμα του από κάτω. 

Yab Yum

Ο ένας κάθεται οκλαδόν και ο άλλος γονατισμένος από πάνω του και πρόσωπο με πρόσωπο. Ο από πάνω μπορεί είτε να τρίψει το στήθος του στο σώμα του παρτενέρ, είτε ο παρτενέρ του να βάλει στο στόμα του το στήθος και να επικεντρωθεί στις ρώγες. 

Παραγωγός οργασμού

Ναι, αυτό είναι όντως το όνομα της στάσης. Ο ένας κάθετα σε μία σταθερή καρέκλα, ενώ ο άλλος κάθεται πρόσωπο με πρόσωπο πάνω του, ανοίγοντας τα πόδια του και τοποθετώντας α στα μπράτσα της καρέκλας. Με αυτόν τον τρόπο, είναι δυνατή και η διείσδυση, ενώ το πρόσωπο του από κάτω μπορεί να βρεθεί ακριβώς στο στήθος του από πάνω. 

Boob Off

Ξαπλώστε πλάγια, ώντας πρόσωπο με πρόσωπο. Ανοίξτε τα πόδια σας και με το ένα χέρι, πραγματοποιήστε αμοιβαίο αυνανισμό, ενώ το άλλο χέρι ασχολείται με το στήθος. 

Πριγκίπισσα

Η στάση θυμίζει αρκετά το cowgirl. Η διαφορά είναι πως το άτομο, που βρίσκεται από πάνω, δεν στηρίζεται στα γόνατά του, αλλά στις πατούσες του με λυγισμένα πόδια. Αυτή η θέση επιτρέπει, ενώ έχεις διείσδυση, συγχρόνως το πάνω άτομο μπορεί να γείρει μπροστά, επιτρέποντας στον παρτενέρ του να έχει πρόσβαση στο στήθος του.

Διείσδυση στο στήθος

Ο ένας είναι ξαπλωμένος ανάσκελα και, αφότου βάλει λιπαντικό στο στήθος του, τα κολλάει μεταξύ τους, ώστε ο άλλος να έρθει από πάνω και να διεισδύσει ανάμεσά τους με το πέος του ή κάποιο dildo. 

“Γαργαλητό”

Μπείτε στη θέση του cowgirl. Ο από πάνω πρέπει να κρατήσει ελεύθερα τα χέρια του και ενώ δέχεται διείσδυση από τον από κάτω, συγχρόνως να ασχοληθεί με το δικό του στήθος. Ευχαρίστηση για εσένα και ένα hot θέαμα για τον παρτενέρ σου. 

Διείσδυση προς τα πάνω

Ο ένας κάθεται γονατιστός με όρθιο τον κορμό του και, αφού περάσει το στήθος του με λιπαντικό, τα κολλάει μεταξύ τους. Ο άλλος βρίσκεται σε μία ημικαθιστή θέση και, καθώς στηρίζεται στα χέρια του, σηκώνει προς τα πάνω τη λεκάνη του, ώστε να διεισδύσει στο στήθος από κάτω προς τα πάνω. 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!