Το καλοκαίρι μπορεί να σού δώσει πάρα πολλές ευκαιρίες. Ανάμεσά τους, και πολλές ευκαιρίες για σεξ. Ναι, μπορεί ο καύσωνας να δυσκολεύει την κατάσταση, αλλά υπάρχουν λύσεις, ώστε να ξεπεράσεις αυτή τη λεπτομέρεια και να το απολαύσεις στο μέγιστο. Για να σε βοηθήσουμε ακόμα περισσότερο, εμείς σου έχουμε βρει τα σημεία, που σού προτείνουμε στα σίγουρα να κάνεις σεξ μέσα στο καλοκαίρι, για να κάνεις τα πράγματα πιο ενδιαφέροντα.

Αυτοκίνητο

Φορέστε ρούχα, που βγαίνουν εύκολα. Βρείτε ένα σημείο να παρκάρετε, όπου σίγουρα δεν θα περάσει κανένας, και κλείστε φώτα. Όταν τελειώσετε, ανοίξτε παράθυρα, για να δροσιστείτε. 

Παραλία

Βρείτε ένα απομονωμένο σημείο. Πάρτε μαζί μία κουβέρτα, απλώστε την και ξεκινήστε. Για τη θάλασσα, περιοριστείτε στο να ακούσετε τον ήχο της και αποφύγετε το σεξ μέσα σε αυτήν, μιας και δεν είναι τρομερά ασφαλές. 

Κούνιες

Βεβαιώσου ότι θα πάτε αργά το βράδυ και όχι ώρα, που μπορεί να περάσουν παιδιά. Βάλτε αντικουνουπικό και προσπαθήστε να κάνετε ησυχία. Ιδανικά, όταν τελειώσετε, περάστε τις κούνιες με ένα αντισηπτικό.

Σκηνή

Αν πας για camping, τότε είναι αρκετές οι πιθανότητες να κάνεις σεξ στην σκηνή σου. Και να το κάνεις. Στήστε, βέβαια, την σκηνή σας σε ένα απομονωμένο μέρος και κάντε σεξ χωρίς κάποιο φως ανοιχτό. 

Ταράτσα

Μιλάμε για τις πολύ βραδινές ώρες, που οι πιθανότητες κάποιος να εισβάλει είναι μηδαμινές. Σκέψου μόνο το ρομαντικό τοπίο, με εσάς να κάνετε σεξ κάτω από τα αστέρια. Κυριολεκτικά. 

Βεράντα

Δεν στο προτείνουμε τόσο για σεξ, όσο για προκαταρκτικά. Επίσης, δεν στο προτείνουμε αν η βεράντα σου βλέπει απευθείας στον δρόμο και σίγουρα όχι ώρες, που οι γείτονες σου είναι ξύπνιοι και είναι αυξημένες οι πιθανότητες να βγουν κι αυτοί στη βεράντα τους. 

Γήπεδο

Εντάξει, προφανώς, δεν λέμε να πας στο Καραϊσκάκη και στο Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Βρες κάτι πιο τοπικό, που επιτρέπεται να μπεις μέσα, ακόμα κι όταν δεν λειτουργεί, τις πιο βραδινές ώρες. Θα δεις ότι η κατάσταση έχει ένα αρκετά μεγάλο δέος.