Όταν μπαίνεις σε σχέση με κάποιον, που κάνετε το ίδιο επάγγελμα ή συνεργάζεστε σε μία δουλειά, υπάρχει ο μεγάλος κίνδυνος να χωρίσετε ενώ ακόμα δουλεύετε μαζί. Αυτό, προφανώς, δεν ισχύει μόνο για εμάς τους απλούς θνητούς με τις καθημερινές δουλειές, αλλά και για όσους εργάζονται στον κόσμο του Hollywood. Σού συγκεντρώσαμε τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις. 

Diane Keaton & Al Pacino

Οι δυο τους ξεκίνησαν να παίζουν μαζί από το πρώτο Godfather το 1972. Τότε φαίνεται να ξεκίνησε και η μεταξύ τους σχέση, η οποία ήταν σε on-off κατάσταση μέχρι και το 1989 και τα γυρίσματα της τελευταία ταινίας της τριλογίας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα στα γυρίσματα όλων των ταινιών να είναι τόσο ζευγάρι όσο και χωρισμένοι. Οι φήμες λένε ότι αιτία της κατάστασης της σχέσης τους ήταν ότι ο ένας ήθελε γάμο και ο άλλος όχι.

Blake Lively & Penn Badgley

Η σχέση τους ξεκίνησε το 2007, όταν ξεκίνησαν να συμπρωταγωνιστούν μαζί στο Gossip Girl. Έμειναν μαζί για τρία χρόνια, μέχρι που αποφάσισαν να χωρίσουν το 2010. Ωστόσο, η σειρά είχε ακόμα μία διετία μπροστά της, μέσα στην οποία οι δυο τους έπρεπε να συνεχίσουν να υποδύονται τους ερωτευμένους, με τους χαρακτήρες τους να φτάνουν μέχρι και να παντρεύονται. 

Jennifer Lawrence & Nicholas Hoult

Γνωρίστηκαν το 2011 στα γυρίσματα του X-Men: First Class και λίγο αργότερα η σχέση τους ξεκίνησε. Μετά από δύο χρόνια, χώρισαν για λίγο, αλλά τα ξαναβρήκαν στα τέλη του 2013, μέχρι που το 2014 ήρθε ο οριστικός χωρισμός τους. Η συνεργασία τους, ωστόσο, δεν σταμάτησε εκεί, αφού τα X-Men συνεχίστηκαν, με το X-Men: Days of Future Past να γυρίζεται το 2014 και το X-Men: Apocalypse το 2016. Δεν πρέπει, πάντως, να ήταν τρομερά τραγικό, αφού οι δυο τους έχουν φιλικές σχέσεις και μιλάνε με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλον. 

Nina Dobrev & Ian Somerhalder

Το The Vampire Diaries έκανε πρεμιέρα το 2009. Έναν χρόνο αργότερα, μάθαμε ότι οι δύο πρωταγωνιστές είναι σε σχέση. Οι δυο τους έμειναν μαζί τρία χρόνια, με τους fans της σειράς να έχουν εμμονή και με τη δική τους σχέση, πέρα των ρόλων τους. Έτσι, το πήραν αρκετά βαριά, όταν το ζευγάρι χώρισε το 2013, με τους περισσότερους να ελπίζουν ότι θα τα ξαναβρούν. Οι ελπίδες τους πέθαναν και επίσημα, όταν η Dobrev αποχώρησε από τη σειρά, πριν αυτή τελειώσει, το 2015. 

Sophia Bush & Chad Michael Murray

Το 2005 ξεκίνησαν να παίζουν μαζί στο One Tree Hill και σχεδόν αμέσως μπήκαν σε σχέση. Επίσης σχεδόν αμέσως, μερικούς μήνες αργότερα, παντρεύτηκαν. Πέντε μήνες μετά, το πράγμα έληξε άδοξα με τους δυο τους να παίρνουν διαζύγιο. Οι φήμες λένε ότι ο χωρισμός τους ήταν τρομερά άσχημος και είχαν αρκετά κακές σχέσεις. Ωστόσο, αναγκάστηκαν να δουλεύουν μαζί μέχρι και το 2009, οπότε ο Murray αποφάσισε να αποχωρήσει από τη σειρά και για λίγο το 2012 για την τελευταία σεζόν. 

Kaley Cuoco & Johnny Galecki

Το 2007 γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του The Big Bang Theory και τότε ξεκίνησε και η σχέση τους. Αυτή κράτησε δύο χρόνια, με το ζευγάρι να χωρίζει το 2009. Φυσικά, η συνεργασία τους διήρκησε πολύ περισσότερο, με τη σειρά να μην τελειώνει πριν το 2018 και με τους χαρακτήρες τους να ξεκινούν την ερωτική τους σχέση ουσιαστικά, όταν οι δυο τους πλέον δεν ήταν μαζί. 

Katie Holmes & Joshua Jackson 

Στο Dawson’s Creek, η Katie Holmes δεν είχε μόνο την πρώτη της μεγάλη επιτυχία, αλλά και αυτό, που η ίδια χρόνια μετά αποκάλεσε την πρώτη της αγάπη. Οι δυο τους ήταν για λίγο μαζί τον πρώτο καιρό της σειράς στα τέλη των 90s. Το άβολο ήταν ότι λίγο αφότου χώρισαν, οι παραγωγοί αποφάσισαν να κάνουν ζευγάρι τους χαρακτήρες τους, Joey και Pacey. 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!