Θα το θέσουμε απλά. Η Daily Mail δεν είναι γνωστή ούτε για την ευαισθησία της ούτε για τη διακριτικότητά της. Οπότε πολλά από τα δημοσιεύματά της δεν μάς κάνουν εντύπωση. Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι δεν μάς δημιουργούνται κάποιες δόσεις ενόχλησης ή και νεύρων, όταν στοχοποιούνται από την εφημερίδα διάσημοι για θέματα όπως η εμφάνισή τους. Ειδικά αν αυτοί οι διάσημοι έχουν μιλήσει επανειλημμένα για τις δυσκολίες που έχουν περάσει μέχρι να αποδεχτούν τον εαυτό τους.  

Αυτό έγινε και πριν μερικές μέρες. Η Daily Mail αποφάσισε να δημοσιεύσει δίπλα δίπλα δύο παπαρατσικές φωτογραφίες του Jonah Hill. Σε αυτές, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης βρίσκεται σε μία παραλία στο Μαλιμπού. Στη μία τον βλέπουμε να κάνει surfing με ένα wetsuit και στην άλλη να αλλάζει, έχοντας πάνω του μία πετσέτα και χωρίς να φοράει μπλούζα.

Ποιο είναι το πρόβλημα; Κατ’ αρχάς, ο Hill έχει μιλήσει πολλές φορές για τις ανασφάλειες που είχε για χρόνια αναφορικά με το σώμα του και για το πόσο έχει παλέψει να τις ξεπεράσει. Θα ήταν καλό, λοιπόν, τα media να μη δημοσιεύουν τραβηγμένες χωρίς συναίνεση φωτογραφίες του, οι οποίες εκθέτουν το σώμα του και μπορεί να αποτελέσουν έναυσμα αναγέννησης παλιών συναισθημάτων. Επιπλέον, αν πρέπει ντε και καλά να τις δημοσιεύσουν, θα ήταν πιο σωστό να μην επιλέγουν τις λιγότερο κολακευτικές του. Και να μην μιλάνε για το πόσο “τσίτα” φαίνεται πάνω του το wetsuit.  

Η απάντηση του Jonah Hill

Ευτυχώς, βέβαια, ο Hill φαίνεται να μην επηρεάζεται ιδιαίτερα. Μάς το ξεκαθάρισε με ένα post στο Instagram. Σε αυτό ανέβασε τις φωτογραφίες της Daily Mail και περιέγραψε πως έφτασε στα μέσα των 30 του, για να καταφέρει να βγάλει την μπλούζα του σε πισίνα. Αιτία ήταν ειρωνικά δημοσιεύματα, όπως αυτό, και συνεντευξιάζοντες, που διόγκωναν τις σωματικές ανασφάλειες που είχε από παιδί. Αυτός είναι και ο λόγος που το δημοσίευμα της Daily Mail σε έναν βαθμό τον χαροποιεί, γιατί χάρη σε αυτό βλέπει ότι πλέον δεν επηρεάζεται και τα έχει πράγματι βρει με τον εαυτό του.  

Προς το τέλος της ανάρτησής του, εξηγεί και τον λόγο που την έκανε. Σκοπός του δεν ήταν ούτε να περηφανευτεί για την πρόοδό του, ούτε κάποιος να τον λυπηθεί. Αντιθέτως, είναι ένα post για όλα τα παιδιά, που φοβούνται να βγάλουν την μπλούζα τους στην πισίνα. Τους λέει ότι είναι υπέροχα και να περνάνε καλά.  

Βέβαια, δεν θα μπορούσε να μην απευθυνθεί και άμεσα στην Daily Mail, γράφοντας: “Α και Daily Mail, ούτε καν εσύ δεν μπορείς να βγάλεις το χαμόγελο από το πρόσωπό μου”.