Φαίνεται ότι είναι η κατάρα των γυναικών όσα κι αν κάνουν και πετυχαίνουν σε αυτή τη ζωή, κάποιοι να ασχολούνται μόνο με τα ανούσια και με το να ασκούν άτοπη κριτική. Ας δούμε για παράδειγμα την Jennifer Lopez. Έχει βγάλει νέα μουσική, η νέα της ταινία θα βγει τον Μάιο, έκανε μία εξαιρετική εμφάνιση στην ορκωμοσία Biden και έβγαλε τη δική της σειρά προϊόντων περιποίησης προσώπου. Αν κάποιος ήθελε να την σχολιάσει, έστω και αρνητικά, θα μπορούσε να επιλέξει κάτι από αυτά. Τι διάλεξαν, όμως, κάποιοι; Να ασχοληθούν με το αν λέει ψέματα ότι δεν έχει κάνει μπότοξ 

Τα σχόλια για μπότοξ, πλαστικές και facelift 

Η Lopez έχει αναφέρει στο παρελθόν ότι δεν έχει πειράξει το πρόσωπό της. Το είπε ξανά σε μία πρόσφατη συνέντευξη τύπου, με αφορμή τα νέα προϊόντα της, JLO BEAUTY. Συγκεκριμένα δήλωσε: “Δεν έχω κάνει μπότοξ μέχρι σήμερα. Δεν είμαι αυτός ο άνθρωπος. Δεν έχω τίποτα εναντίον εκείνων που κάνουν. Απλά εμένα δεν μου ταιριάζει. Προτιμάω την πιο φυσική προσέγγιση της περιποίησης προσώπου, αλλά θέλω τα προϊόντα μου να δουλεύουν. Θέλω υαλουρονικό οξύ εκεί μέσα. Θέλω πράγματα που θα βοηθήσουν, γιατί δεν θέλω κάποια στιγμή να οδηγηθώ στις βελόνες. Δεν λέω ότι μια μέρα δεν θα το κάνω, αλλά δεν το έχω κάνει ακόμα”.  

Αυτή η δήλωσή της, σε συνδυασμό με ένα βίντεο της για μία μάσκα ομορφιάς, οδήγησαν σε μία σειρά σχολίων. Όλοι λίγο πολύ την χαρακτήριζαν ψεύτρα και έλεγαν ότι σίγουρα έχει κάνει και πλέον έχει χάσει την αξιοπιστία της. Κάποιοι ανέφεραν ότι έχει κάνει μπότοξ εδώ και χρόνια γιατί το μέτωπό της δεν κουνιέται. Άλλοι ρώτησαν ειρωνικά αν κάνει μπότοξ και fillers πριν ή αφότου βγάλει τη μάσκα. Άλλοι σχολίασαν ότι σίγουρα έχει κάνει facelift, γιατί το μέτωπό της φτάνει πίσω από τα αφτιά της. Και άλλοι είπαν ότι με τόσες πλαστικές που έχει κάνει είναι φυσιολογικό να δείχνει έτσι.  

Η απάντηση της Jennifer Lopez 

Οι περισσότεροι, μάλλον, είχαν βολευτεί με την ιδέα ότι θα πουν τις κακίες τους και η Lopez δεν θα ασχοληθεί μαζί τους. Μόνο που τελικά η τραγουδίστρια και ηθοποιός απάντησε στα σχόλια. Και τους “πετσόκοψε” με το γάντι. “LOL, αυτό είναι απλά το πρόσωπό μου. Το έχω πει 500 εκατομμύρια φορές. Δεν έχω κάνει ποτέ μπότοξ ούτε κάποιο ενέσιμο ούτε χειρουργείο. Απλά το αναφέρω.  

Πάρτε μερικά προϊόντα JLO BEAUTY και αισθανθείτε καλά με τον εαυτό σας. Και ακόμα ένα μυστικό ομορφιάς της J.Lo: Προσπαθήστε να ξοδέψετε τον χρόνο σας στο να είστε περισσότερο θετικοί, ευγενικοί και στο να ανεβάζετε του άλλους. Μην ξοδεύετε τον χρόνος σας στην προσπάθεια να ρίξετε τους άλλους. Αυτό θα σάς κρατήσει νέους και όμορφους. Σάς στέλνω αγάπη”.  

Να πούμε ότι το θέμα δεν είναι καν ότι αυτοί οι χρήστες προσπάθησαν να περάσουν ως αλήθεια κάτι που μάλλον όντως δεν ισχύει. Το πρόβλημα είναι ότι δεν τους αφορά αν ο οποιοσδήποτε άνθρωπος έχει επέμβει με τον όποιο τρόπο στην εμφάνισή του ή όχι. Και το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουν μάθει να σέβονται το δικαίωμα του άλλου, ακόμα κι αν έχει κάνει κάτι, να μη θέλει να το μοιραστεί με όλο τον πλανήτη.