Η Ashley Graham είναι με διαφορά μια από τις πιο συμπαθείς celebrities της showbiz. Από την μεταδοτικά θετική και πνευματώδη προσωπικότητά της, μέχρι την αυτοπεποίθηση που ρέει άφθονη μέσα της και το εξαιρετικό στυλ της, λατρεύουμε να παρακολουθούμε τα βήματα του διάσημου μοντέλου. Κάτι ακόμα για το οποίο είναι γνωστή από το ξεκίνημά της, είναι η σημαντικότατη στήριξή της προς το κίνημα του body positivity, το οποίο σε ό,τι αφορά την βιομηχανία της μόδας εν μέρει επίσης έχτισε.

Την περασμένη Παρασκευή λοιπόν, το μοντέλο ανέβασε στο Instagram της ένα από τα χαρακτηριστικά γεμάτα με σεροτονίνη ποστ της, όπου την βλέπουμε να περπατά στους δρόμους του Manhattan με ένα τεράστιο χαμόγελο. Φοράει ένα κομψό μίνιμαλ σύνολο που επίσης την χαρακτηρίζει, ένα πλεκτό κροπ τοπ μαζί με ένα υφασμάτινο παντελόνι σε κρεμ απόχρωση, σεταρισμένα με ένα απλό ζευγάρι σανδάλια, μια Birkin μαύρη τσάντα και oversized μαύρα γυαλιά. Την φωτογραφία έχει συνοδεύσει με την λεζάντα, “Περιπλανιέμαι στο κέντρο της πόλης, περπατόντας γρήγορα, διάφορα πρόσωπα περνούν, οι καμπύλες μου είναι έξω, να να να αν”, κάνοντας νύξη στο επιτυχημένο άσμα των early zeros, “A Thousand Miles” της  Vanessa Carlton.

Το συγκεκριμένο ποστ βέβαια περιέχει μια έκπληξη αφού η τελευταία από τις τέσσερις φωτογραφίες του δείχνει την Graham με ένα εντελώς διαφορετικό σύνολο. Για την ακρίβεια στην τέταρτη φωτογραφία του photo-dump βλέπουμε μια σέλφι της όπου ποζάρει γυμνή δείχνοντάς μας την πλάτη και λίγο από το στήθος της. Μια κίνηση που για ακόμα μια φορά προωθεί το body positivity στα social media, ενώ αναδεικνύει την μεγάλη αυτοπεποίθηση που διαθέτει το μοντέλο. Και μπράβο της.

Δες την φωγτογραφία παρακάτω.

Ashley Graham Puts Her Booty on Display in Naked Instagram Selfie

@ashleygraham

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!