Σε περίπτωση που δεν έχεις TikTok, μάλλον είσαι άνω των 25 και η εφαρμογή που χρησιμοποιούν οι νεανίες του κόσμου σε μπερδεύει και σε κάνει να αισθάνεσαι ξεπερασμένος. Κι εμείς το ίδιο. Παρόλα αυτά, ίσως να θέλεις να το ξανασκεφτείς και να το κατεβάσεις μόνο και μόνο για να ακολουθήσεις την θεά Lizzo σε μία ακόμα πλατφόρμα.
Είτε γιορτάζει την εξάμηνη επέτειό της ως vegan, είτε καταδικάζει το fanphobia, μιλάει για την σημασία της ψυχικής υγείας και μοιράζεται τις δικές της ανασφάλειες, η τραγουδίστρια και συνθέτης προσφέρει περιεχόμενο που θα σε κάνει χαρούμενο και ακόμα πιο ερωτευμένο μαζί της.

@lizzo

Lookin good from every angle 🤷🏾‍♀️

♬ bodies that look like this also look like this – skinner 🌙

Στο τελευταίο της βίντεο κάνει duet με τον χρήστη @marycjskinner και αφιερώνει τον χρόνο της εκτιμώντας πόσα άλματα μπροστά έχει πάει το κίνημα του body positivity τα τελευταία χρόνια.
“Είναι φοβερό πόσο μακριά έχει φτάσει το κίνημα,” γράφει. “Είμαι πολύ περήφανη για τα εύσωμα κορίτσια που του έδωσαν φτερά”. Στο clip, ποζάρει μπροστά από την κάμερα, δίνοντάς μας πολλά διαφορετικά angles, ενώ το voiceover της δηλώνει ότι “Σώματα που έχουν αυτήν την εικόνα, έχουν και αυτήν την εικόνα επίσης”.
Το συμπέρασμα; Παρά τα όσα βλέπουμε στο instagram, είναι απόλυτα φυσιολογικό το σώμα μας να είναι διαφορετικό σε άλλα σημεία. Έχει ραγάδες, σημάδια, κυτταρίτιδα, δίπλες, διχρωμίες, οι οποίες φαίνονται όταν αλλάζουμε στάση και δεν υπάρχει τίποτα το μη φυσιολογικό με αυτό.
“Το σώμα μου αλλάζει κάθε μέρα και θα συνεχίσω να το αγαπώ, από κάθε του γωνία,” λέει η Lizzo και μας προτρέπει να κάνουμε το ίδιο.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!